ponedjeljak, 25. listopada 2010.

MIKI NUJNO RABI DOM

Hej, še en pes išče dom, prosim vse dobre ljudi, da nam pomagate poiskati primeren dom za Mikia. Hočemo ga oddati čim prej, ker se bliža zima. Upam da bo našel dom pri strpnih ljudih in bo zimo preživel na toplem. Hvala

Tukaj je njegova zgodba.
Leto in pol star kuža Miki je živel na verigi na kmetiji, (ki je bila tudi v oddaji PREVERJENO) v katastrofalnih razmerah poleg treh drugih psov. Po prijavi na društvo je naš član Beno Oblak hodil hranit in skrbet za te pse na katere se je sčasoma tudi pre...cej navezal. Prišla je inšpekcija in dva psa so odpeljali v zavetišče, eden od njiju je bil Miki, druga dva (pes in psička) sta ostala na kmetiji, za njiju skrbi bližnja soseda.
V zavetišču so hitro minevali dnevi, Beno pa je mrzlično iskal skrbnike za psa, saj se je bal morebitne evtanazije psov po "zavetiščnih 30 dneh", pa se je le znašel, v okolici svojega doma si je izposodil boks za starejšega psa, mlajšega Mikija pa je oddal na kmetijo v Strojno. Po samo enem tednu na kmetiji pa so se mu sanje razblinile, nočejo ga več, češ da je preveč divji, da preveč skače. Kdo pa ne bi skakal, če bi po skoraj 2 letih "življenja", končno dobil pravi dom, za sebe vem, da bi! No očitno ni bil pravi dom, Miki se je prehitro veselil,... pa bo spet "na cesti".
Miki je prijeten, hvaležen kuža, ki NUJNO rabi dom, pa kaj če rad skače! kontakt : DPMŽ


Miki je mešanec z dalmatincem, star 2 leti. Psiček je prijazen in si resnično končno zasluži nekoga, ki ga bo imel rad in zanj primerno skrbel.
Za več informacij pokličite: DPMŽ KOROŠKE,041/607-218 (Suzana)

Nema komentara:

Objavi komentar